Bioway Asiasi i le Organic Peony Flower Field Base

O le Bioway Organic, o se kamupani lauiloa o oloa gaosi, na asiasi talu ai nei i le faavae o fugalaau peony organic i Heyang, Shaanxi, e iloilo ai sootaga faʻamautinoaga lelei o meaola e fesoʻotaʻi ma fugalaau peony.Na fa'atalanoaina e le kamupani ma faifa'ato'aga fa'apitonu'u ma tagata ofisa auala eseese e fa'alauiloa ai le fa'atauina atu ma le fa'atau atu o mea mata e fa'atatau i peony.

O le fugala'au peony o se tasi lea o fa'ailoga sili ona taua o le aganu'u a Saina, e lauiloa i lona matagofie ma lona aoga fa'afoma'i.I le fa'amautinoaina o le tulaga lelei o peonies, o lo'o fa'amoemoe le Bioway Organic e fesoasoani i faifa'ato'aga ma tagata fa'atau i totonu o le atunu'u e fa'aoga i maketi fa'ava-o-malo tau tupe a'o puipuia le siosiomaga.

talafou1 (1)
talafou1 (2)

I le taimi o le asiasiga, na talanoaina ai e sui o le Bioway Organic le taua o auala faʻatoʻaga faʻaletino ma faʻamanuiaga latou te aumaia ma faifaʻatoʻaga ma tagata ofisa.Na fa'aalia fo'i e le 'au pe fa'apefea ona fesoasoani a latou faiga fa'ato'aga fa'aola i le atina'e gafataulimaina o le alamanuia.

E ala i le felagolagomai i le va o le Bioway Organic ma le Shaanxi Heyang Organic Peony Field Base, o le a maua e le au faifaatoʻaga ma tagata faʻatau le taʻiala i auala faʻatoʻaga, e aofia ai le faʻatoʻaina o le eleele, faʻamaʻi faʻamaʻi, faʻamaʻi ma isi mataupu.O fa'alapotopotoga e lua o le a galulue fa'atasi e fa'atupuina se fa'aputuga sili atu ona lelei o meafaitino mata peony e aumai ai nei oloa maualuga i le maketi fa'avaomalo.

talafou1 (3)
talafou1 (4)

Bioway Organic e masani lava ona tuuto atu i le faʻalauiloaina o faiga faʻatoʻaga gafataulimaina, aemaise lava i le gaosiga o oloa faʻaola.E sili atu i le 20 tausaga o latou poto masani i faʻatoʻaga faʻaola ma ua avea ma se tasi o kamupani faʻapitoa faʻapitoa i totonu o pisinisi.

O se tasi o sini autu a le Bioway Organic o le teu faʻafaigaluega ma faʻalauiloaina le faʻatoʻaga faʻatoʻaga i Saina, lea ua vave ona atiaʻe ma avea ma se tasi o maketi sili ona tele mo oloa faʻaola i le lalolagi.Ua sainia e le Bioway Organic se maliliega felagolagoma'i ma le malo o Saina e atia'e fa'ato'aga fa'ato'aga i le atunu'u atoa.

talafou1 (5)
talafou1 (6)
talafou1 (7)
talafou1

O le felagolagomai i le va o Bioway Organic ma Shaanxi Heyang Organic Peony Field Base o se laasaga lelei i le ausiaina o nei sini mataʻutia.E ala i le atina'eina o faiga fa'ato'aga fa'aola, fa'alauiloa fa'ato'aga gafataulimaina ma le puipuia o le si'osi'omaga, o lo'o latou fausia ai se lumana'i manuia, soifua maloloina mo tagata uma.

Faatasi ai ma le faatupulaia o manaoga mo oloa gaosi i le maketi faava o malo, Bioway Organic ma Shaanxi Heyang Organic Peony Fugalaau Base o loʻo faʻamoemoeina e uiga i le lumanaʻi o fugalaau peony.Latou te talitonu e mafai ona latou faia fa'atasi faiga fa'ato'aga gafataulimaina ma fa'alauiloa fa'ato'aga fa'ato'aga i Saina.

talafou1 (9)

Taimi meli: Apr-06-2023